Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SIMBA

Ett utvecklings- och samarbetsprojekt med syftet att verksamheterna ska få en gemensam och fördjupad kunskap om våld i nära relationer, hedersrelaterat våld och förtryck, sexualiserat våld, våld på digitala medier, samt utveckla modeller och arbetssätt för rutinmässiga frågor om våld.

SIMBA är en samverkansorganisation I mellersta Bohuslän och Ale. Verksamheterna i projektet är tre Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningar, tre Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar, Familjehuset Klippan på vårdcentralen Kusten i Kungälv, Ale och Stenungssund ochTjörn.

Projektet initierades under sommaren 2017 med en inventering av befintliga arbetssätt. Under hösten utarbetades ett förslag på metoder och arbetssätt att ställa rutinmässiga frågor om våld till barn/ungdomar och vuxna. Från och med våren 2018 ska dessa metoder och arbetssätt provas i praktiken under en tvåårsperiod. Under andra året kommer arbetet att utvärderas.

Vill du veta mer?

 Ann Wolmar, projektledare

ann.wolmar@vgregion.se 072-745 16 46

Här kan du ladda ner allt material från projektet. Alla filer är skyddade med lösenord, vänd dig till din närmsta chef för att få det. Varje deltagande enhet har en egen mapp med frågeformulär.
Material Simba

Senast uppdaterad: 2018-10-01 11:31