Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Habilitering & Hälsa

Den här sidan är till för dig som arbetar inom Habilitering & Hälsa och ska ställa frågor om våld till dina patienter. Här hittar du bakgrundsinformation till arbetet med att ni rutinmässigt ställer frågor om våld till era patienter, information om utbildningsinsatser och material som du kan använda.

Beslutet att ställa frågor om våld

Här kan du läsa vilket beslut som ligger till grund för att rutinmässigt ställa frågor om våld i nära relationer inom Västra götalandsregionen, samt arbetet med detta inom Habilitering & Hälsa.

Våldsutsatthet hos målgruppen

Det är ett viktigt arbete som Habilitering & Hälsa har initierat med att fråga på rutin om våld till sina patienter. Här kan du läsa mer om våldsutsattheten hos målgruppen för Habilitering & Hälsa.

Material Habilitering & Hälsa

I ditt arbete med att fråga på rutin om våld kan du få stöd av det material som VKV har tagit fram. Här beskriver vi den del av vårt material som är mest aktuell för dig som arbetar inom Habilitering & Hälsa.

Senast uppdaterad: 2022-02-16 14:33