Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
VKV

Konferenser och seminarier

Här hittar du information om konferenser och seminarier som VKV anordnar eller VKV:s personal deltar i.

Barnafridskonferensen 26-27 januari 2022

Den 26–27 januari 2022 hålls Barnafridskonferensen. Konferensen arrangeras helt digitalt och kommer innehålla inspirerande föreläsningar, paneldiskussioner och frågestunder i ett brett program där bland andra Mari Brännvall från VKV deltar tillsammans med Veronica Ekström för att prata om Islandsmodellen. De föreläser under programpunkten Att arbeta i ”möjlighetsfönstret”: Polis och socialtjänst i samverkan vid akuta ärenden av våld i familjer med barn. Konferensen riktar sig till alla yrkesgrupper som arbetar med barn. Tryck här för att komma till Linköpings universitet där du hittar mer information om konferensen.

Boka dagen - 3 februari 2022

Vi uppmärksammar internationella dagen för nolltolerans mot kvinnlig könsstympning genom en nationell konferens. OBS! Konferensen blir bara digitalt, beroende på den ökade smittspridningen. Dagen är ett samarbete mellan Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad, Länsstyrelsen Västra Götaland, Hedersförtryck.se och Jämställdhetsmyndigheten. Tryck här för att se program och hur du anmäler dig.

Konferens 23 mars 2022

VKV bjuder in till konferens 23 mars 2022 för att presentera resultaten från två utvärderingar av utvecklingsprojekt samt delresultat av forskningen om det dödliga partnervåldet som bedrivits inom Västra Götalandsregionen. OBS! Konferensen blir bara digitalt, beroende på den ökade smittspridningen. Här kan du läsa mer om de olika delarna och hur du anmäler dig till konferensen.

Senast uppdaterad: 2021-12-20 16:22