Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
VKV

Utvecklingsprojekt - Vuxenpsykiatrin

Sedan 2021 pågår ett utvecklingsprojekt där personal inom vuxenpsykiatrin i Skaraborg ska ställa frågor om våld till sina patienter.

Syftet med projektet är att implementera rutinmässiga frågor om våld till patienter inom vuxenpsykiatrin i Skaraborg, samt att identifiera patienter med erfarenhet utav våld.

Utbildningsinsatser om våld i nära relationer och i VKV:s modell om att ställa rutinmässiga frågor om våld är genomförda. Personalen har tillgång till framtaget material som ger stöd i att ställa rutinmässiga frågor om våld till patienter i form av affischer, handbok om våld samt informationsmaterial att dela ut till patienter, vilket tillhandahålls av VKV.

Projektet planeras att utvärderas 2022.

Vill du veta mer?

Vid frågor om projektet kontakta projektledare Jennie Malm Georgson. Mejl: jennie.georgson@vgregion.se Telefon: 072-184 82 33.

Senast uppdaterad: 2022-09-14 14:54