Länk till Kvinnofridslinjen, där du kan få hjälp. Eller ring direkt på tel. 020-505050

 

Vi söker en utvecklingsledare till heltidstjänst vid VKV-Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer.

Utvecklingsledaren skall arbeta med inriktning mot barn och unga.

Välkommen till ett arbete där du kan bidra till nya möjligheter för ett bättre bemötande och omhändertagande inom vården. Du blir delaktig i VKV:s arbete som bl.a. innebär en ökad förståelse för både utsatta och de som skall ge hjälp.

Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer är en relativt nystartad verksamhet med hälso- och sjukvårdspersonal som målgrupp. VKV:s uppgift är att sprida kunskap och utveckla metoder inom kompetensområdet våld i nära relationer.
Vidare skall VKV verka för samverkan mellan olika aktörer i frågan samt sammanställa, initiera och sprida forskning inom området. Se mer om VKV på www.våldinärarelationer.se och om regionen på www.vgregion.se. Vi är centralt placerade på Kungsgatan i Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att ta olika kontakter med hälso- och sjukvårdsgivare på olika nivåer i hela regionen i syfte att bl.a. stimulera till och genomföra utbildningar, metodutveckling samt samverkan.

En viktig uppgift för dig blir att tillsammans med andra verksamheter ta fram riktlinjer för handläggning av våldsutsatta barn och unga. Hur kan man göra som anställd inom hälso- och sjukvården för att hjälpa barn och unga?

Till din hjälp har du övriga medarbetare på VKV och samarbetar även med andra verksamheter inom området. Du kommer att bedriva ett självständigt arbete och formera olika grupper som behövs för att genomföra olika uppdrag.

Du förväntas även delta i övriga aktiviteter på VKV, arbeta i team och delta i hela verksamheten.

Vi tror att du utöver lämplig högskoleutbildning och flera års arbetslivserfarenhet också har dokumenterad projektledarerfarenhet samt vana vid att föreläsa. Kunskaper om ämnesområdet samt klinisk erfarenhet av barn och unga är till nytta för detta arbete. Erfarenheter av att arbeta med utvecklingsarbete, verksamhetsprocesser och processledning är meriterande.

Vi söker en motiverad person med god samarbetsförmåga. Viktiga bedömningsgrunder är personlig lämplighet samt lämplighet för den aktuella tjänsten.

Vi eftersträvar en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Sista ansökningsdag: 22/9 2011

Upplysningar lämnas av Manpower Professionals rekryteringskonsult Malin Persson på 031-617270 eller rekryteringskonsult Denise Wiberg på 0703-774402.

Ansökan sker via Västra Götalandsregionens hemsida.

Direktlänk:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:7114/where:4/
 
Ange ref. nr 2011/1816 vid din ansökan.


Utskriftsversion Utskriftsversion

uiqt|wB&livqmt5kmlmzjmzoH%vozmoqwv5{mlivqmt5kmlmzjmzoH%vozmoqwv5{m