Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
VKV

Övriga utvärderingar och rapporter

Bok eller pärm fotad från sidan

De flesta av VKV:s utvärderingar och rapporter hittar du under flikarna forskning (om det är ett forskningsprojekt) eller utvecklingsprojekt (om det är en utvärdering kopplad till ett visst utvecklingsprojekt). Utöver dessa har VKV tagit fram ett antal utvärderingar och rapporter som inte är knutna till ett visst projekt; dessa hittar du på denna sida.

Övergiven eller stöttad våldsutsatta kvinnors erfarenheter av bemötande inom hälso- och sjukvården, 2013 (PDF)
Resultatet av den första studien från VKV.

Enkätredovisning, Hedersrelaterat våld och förtryck, sexuellt våld, sexuella övergrepp och sexualiserat våld, sexuellt ofredande och sexuella trakasserier, 2017 (PDF)

"Det hade varit mycket enklare om jag hade brutit en arm" - våldsutsatta kvinnors erfarenheter, uppfattningar och upplevelser av sjukskrivningsprocessen, 2019 (PDF)

Trygg i frågan - Att möta ungdomar och vuxna med våldserfarenhet: En kartläggning inom mödravård, barnavård och ungdomsmottagningar (PDF)

Utvecklingsprojekt

På vår utvecklingsprojektsida kan du läsa om VKV:s olika utvecklingsprojekt och se de utvärderingar och rapporter som tagits fram i samband med dessa projekt.

Forskning

På vår forskningssida hittar du information om VKV:s olika forskningsprojekt.

KONTAKT

Om du har frågor kring VKV:s forskning kan du kontakta vår forskningsledare Karin Örmon på mejl karin.ormon@vgregion.se .

Senast uppdaterad: 2022-04-07 11:32