Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Basutbildning i våld

All hälso- och sjukvårdspersonal inom vårdcentral och rehab i Västra Götalandsregionen ska gå en basutbildning om våld i nära relationer.  Basutbildningen kan genomföras på två olika sätt: antingen genom en halvdags föreläsning som hålls av VKV (digital live-sänd webbutbildning under 2020) eller en webbaserad utbildning från NCK som du kan göra när du vill. Utbildningarna är gratis.

VKV:s basutbildning, hösten 2020

Under resten av 2020 kommer samtliga bas- och metodutbildningar från VKV att hållas digitalt med live-sändning via webben. 

Basutbildningar finns vid följande tillfällen:

17 september kl. 13.00 - 16.00, digitalt - anmälan

22 oktober kl. 9.00 - 12.00, digitalt - anmälan

OBS! Anmäl dig bara till ett tillfälle.

Viktigt att veta - om VKV:s webbaserade utbildningar

  • För att delta behöver du ha en dator med stabil internetuppkoppling.
  • Vi på VKV kommer att finnas tillgängliga 15 min före varje utbildningstillfälle för att hjälpa till vid frågor gällande inställningar och utrustning för utbildningen.
  • Du kan välja om du sitter enskilt eller tillsammans med flera andra i samma rum.

Mer information gällande webbutbildningarna kommer när du har anmält dig.

NCK:s webbutbildning

NCK:s webbutbildning tar ca 2,5-3 timmar och ger ett diplom vid avslut. Webbutbildningen ger en frihet att till exempel genomföra utbildningen uppdelat på flera tillfällen, eller gemensamt på APT eller planeringsdagar. Webbutbildningen hålls av NCK (Nationellt centrum för kvinnofrid), tryck här för att komma till den.

Vill du veta mer om VKV:s utbildningar?

Vid frågor om utbildningen, kontakta Sara Sanzén på mejl sara.sanzen@vgregion.se  eller på tel. 072 - 233 34 39 .

Vid frågor om implementeringen på vårdcentraler och rehabmottagningar, kontakta projektledare Ann Wolmar på mejl ann.wolmar@vgregion.se eller telefon 072 - 745 16 46.

Senast uppdaterad: 2020-06-12 13:17