Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Habilitering och Hälsa

Den här sidan är till för dig som arbetar inom Habilitering och Hälsa och ska ställa frågor om våld till dina patienter. Här hittar du bakgrundsinformation till arbetet med att ni ställer rutinmässiga frågor om våld till era patienter, information om utbildningsinsatser och material som du kan använda.

Beslutet att ställa frågor om våld

Här kan du läsa vilket beslut som ligger till grund för rutinmässiga frågor om våld i nära relationer inom Västra götalandsregionen, samt arbetet med detta inom Habilitering och Hälsa.

Våldsutsatthet hos målgruppen

Det är ett viktigt arbete som Habilitering och Hälsa har initierat med att ställa rutinmässiga frågor om våld till sina patienter. Här kan du läsa mer om våldsutsattheten hos målgruppen för Habilitering och Hälsa.

Material Habilitering och Hälsa

I ditt arbete med att ställa rutinmässiga frågor kan du få stöd av det material som VKV har tagit fram. Här beskriver vi den del av vårt material som är mest aktuell för dig som arbetar inom Habilitering och Hälsa.
Senast uppdaterad: 2021-01-05 15:26