Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tand-, hälso- & sjukvård

Den här fliken vänder sig till dig som arbetar inom tand-, hälso- och sjukvården. Här hittar du information om: att fråga om våld, vad våld är och hur det yttrar sig, att anmäla, att dokumentera, utbildning och material. Du hittar också information specifikt riktad till dig som jobbar på vårdcentral och rehab, BVC alternativt inom tandvården.

Om du besöker hemsidan från en mobil kan du använda de tre strecken uppe till höger för att veckla ut menyn. När du har tryckt in dig på en sida fälls menyn på mobilen ihop och den valda sidan visas - genom att trycka på menyn igen ser du nya alternativ (underflikar till den sida du är inne på).

VKV

VKV, Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer, ansvarar för delar av denna hemsida och har skapat alla texter här för tand- hälso- och sjukvården. Under fliken VKV hittar du VKV:s forskning, utbildningar, utvecklingsprojekt, material, kontaktuppgifter och mycket mer.


Senast uppdaterad: 2021-09-20 09:32