Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppmärksamma våldet mot kvinnor: konferens, föreläsningar och filmer under Orange Week

Publicerad:
Suddig bakgrund med textplatta: Orange Week 2019

25 november är det Orange Day - FN:s internationella dag för avskaffandet av våld mot kvinnor. Dialoga - kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld uppmärksammar detta hela vecka 48, Orange Week, med konferens, föreläsningar och filmvisningar. Välkommen!

Konferens 25 november - Kopplingen mellan porr och våld i ungas partnerrelationer

Tillsammans med Länsstyrelsen Västra Götalands län anordnar Dialoga – kompetenscentrum om våld i när relationer och hedersrelaterat våld en stor konferens. Temat är våld i ungas partnerrelationer och kopplingen mellan porr och våld. Det blir en dag fullspäckad med olika föreläsningar, utdrag ur en teaterföreställning och visning av utställningen Reality Check - Porrens sanna ansikte.

Konferensen riktar sig till yrkesverksamma i Västra Götalands län som i sitt arbete möter unga, till exempel medarbetare i skola, fritidsverksamhet och socialtjänst, hälso- och sjukvård samt idéburen sektor.

Läs mer om program och anmälan här>>>

Orange Week - föreläsningar och filmvisningar vecka 48

För att sätta extra ljus på frågan om våld anordnar Dialoga även kompetenshöjande aktiviteter hela vecka 48, i anslutning till FN-dagen. Tisdag till fredag erbjuder Dialoga en blandning av tvåtimmarsföreläsningar och filmvisningar med samtal inom området våld i nära relationer och hedersrelaterat våld.

Föreläsningarna och filmvisningarna riktar sig till medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner. 

Ta del av hela programmet här>>> 


Publicerad: