Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kostnadsfria utbildningar om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld hösten 2020

Våld i nära relationer tar inte paus under samhällskriser som Covid-19. Det gör inte heller Dialogas utbildningsinsatser. Kompetensutvecklingen fortsätter, anpassad utifrån restriktionerna med anledning av Covid-19. Välkommen med din anmälan till höstens utbildningar!

Under rådande situation erbjuder vi utbildningar i mindre format och webbinarier.

Om din arbetsgrupp är i behov av konsultation eller fortbildning, ta kontakt med Dialoga för att diskutera vad vi kan erbjuda just er.

Vi följer folkhälsomyndighetens och Göteborgs Stads rekommendationer kontinuerligt, läget kan komma att ändras. Håll utkik på vår webbplats eller följ oss på Facebook - valdinararelationer.se för de senaste uppdateringarna.

Utbildningar som du kan anmäla dig till redan nu:

Webbutbildning Barnfrågor om våld - 28 augusti.
Läs mer här.

Att arbeta med män som utövar våld i nära relationer - 8 september.
Läs mer här.

Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning - att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer - 1 oktober.
Läs mer här.

Utbildning för utbildare - fördjupningsutbildning - startdag 12 november.
Läs mer här.

Boka dagen - 25 november 2020

Dialoga uppmärksammar, tillsammans med VKV- Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer och Länsstyrelsen Västra Götaland, FN:s internationella dag för avskaffandet av våld mot kvinnor och flickor.

2020 års konferens har temat Barns rätt till en uppväxt fri från våld.

Obs! Du kan inte anmäla dig ännu. Information med program och anmälningslänk kommer i september, men boka gärna in dagen i din kalender redan nu. 


Senast uppdaterad: 2020-06-18 14:37