Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våld mot personer med funktionsnedsättning

Två personer går på trottaren. En har blindkäpp och ledarhund.

En utbildning om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld kopplat till den särskilda utsattheten för personer med funktionsnedsättning.

Syftet med denna utbildning är att stärka dig som personal i ditt arbete, så att fler våldsutsatta blir upptäckta och får stöd.

Utbildningen riktar sig till utförare och myndighetsutövare inom socialtjänsten som kommer i kontakt med personer med funktionsnedsättning. Det är en grundutbildning som är lämplig för dig som inte har gått Dialogas basutbildning om våld i nära relationer.

Under kurstillfället varvar vi föreläsningen med filmer, diskussioner och grupparbete.

Praktisk information

Målgrupp: Utförare och myndighetsutövare, inom socialtjänsten i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner, som är i kontakt med personer med funktionsnedsättning

Datum och tid: 19 maj kl. 9-15

Plats: Meddelas via e-post till de anmälda cirka två veckor innan utbildningen startar. Utbildningen kan komma att genomföras digitalt.

Anmälan

Anmäl dig här till Våld mot personer med funktionsnedsättning.

Dialogas utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta finns en reservlista kopplat till anmälningssystemet. För att den ska fungera är det viktigt att avanmäla sig vid förhinder!

Kontakt på Dialoga: marita.solveig.johansson@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-01-20 15:06