Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våld i hemmet – en fråga för arbetsgivaren

Två personer som sitter runt ett litet bord.
Fotograf: Lo Birgersson

En utbildning om våld i nära relationer riktad till chefer, HR och övriga stödfunktioner till förvaltningsledningen samt skyddsombud.

Att vara utsatt för våld i nära relationer eller hedersrelaterat våld får stora konsekvenser för en persons hälsa och arbetsliv. Kollegor, chefer och fackliga representanter som upptäcker tecken på utsatthet och utövande av våld ska veta hur en kan hantera situationen och vart en kan vända sig för stöd och skydd.

Syftet med denna utbildning är att stärka kunskapen och bidra till ett förändringsarbete. Under kurstillfället, som omfattar en halv dag, varvar vi föreläsning med filmer och diskussioner.

Utbildningens innehåll

  • Vad är våld?
  • Tecken på våld
  • Arbetsrelaterade tecken
  • Fråga om våld
  • Råd och stöd

Praktisk information

Målgrupp: Chef, HR och övriga stödfunktioner till förvaltningsledningar i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner.

Tid och datum: 28 oktober kl. 9-12.

Plats: Dialoga, Gårdavägen 1, Göteborg.

Anmälan

Anmäl dig här till Våld i hemmet - en fråga för arbetsgivaren.

Dialogas utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta finns en reservlista kopplat till anmälningssystemet. För att den ska fungera är det viktigt att avanmäla sig vid förhinder!

Kontakt på Dialoga: marita.solveig.johansson@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-06-02 08:12