Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våld i ungas nära relationer

Två personer vars händer möts i luften mellan dem.

En halvdagsutbildning om våld i ungas nära relationer.

Studier visar att unga är dubbelt så utsatta för våld i sina partnerrelationer jämfört med vuxna.

Arbetar du med ungdomar och vill få mer kunskap i hur ungas utsatthet för våld i nära relationer kan se ut? Dialoga erbjuder utbildningen Våld i ungas nära relationer, för personal som möter unga i sitt arbete.

Utbildningens innehåll

Under utbildningen får du kunskap i vad som kan skilja de ungas relationer från de vuxnas. Vilka uttryck och vägar våldet kan ta mellan unga och vad finns det för viktiga varningssignaler. Hur kan vuxna fråga, bemöta och agera vid misstanke och upptäckt av våldsutsatthet?

Du får tips på användbara webbsidor, material och verksamheter för unga, samt för dig som i ditt arbete möter unga.

Praktisk information

Målgrupp: Du som arbetar i Göteborgs Stad eller Dialogas avtalskommuner och som jobbar med våld och/eller med ungdomar och som vill veta mer om ungdomars utsatthet för våld.

Tid: 7 september kl 9-12.

Plats: Dialogas lokal, Gårdavägen 1, Göteborg. 

Anmälan

Anmäl dig här till Våld i ungas nära relationer.

Dialogas utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta finns en reservlista kopplat till anmälningssystemet. För att den ska fungera är det viktigt att avanmäla sig vid förhinder!

Vid frågor kontakta: marita.solveig.johansson@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-05-31 10:56