Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våld i ungas nära relationer

Två personer vars händer möts i luften mellan dem.

En halvdagsutbildning om ungas utsatthet för våld i sina partnerrelationer.

Studier visar att unga är dubbelt så utsatta för våld i sina partnerrelationer jämfört med vuxna. Arbetar du med ungdomar och vill få mer kunskap i hur ungas utsatthet för våld i nära relationer kan se ut? Dialoga erbjuder utbildningen Våld i ungas nära relationer, för personal som möter unga i sitt arbete.

Utbildningens innehåll

Under utbildningen får du kunskap i vad som kan skilja de ungas relationer från de vuxnas. Vilka uttryck och vägar våldet kan ta mellan unga och vad finns det för viktiga varningssignaler. Hur kan vuxna fråga, bemöta och agera vid misstanke och upptäckt av våldsutsatthet? Du får tips på användbara webbsidor, material och verksamheter för unga, samt för dig som i ditt arbete möter unga.

Praktisk information

Tid: onsdag 28 april kl. 9-12

För att se aktuellt bokningsläge måste du klicka på anmälningslänken nedan. Dialogas utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. Ibland blir det dock avbokningar och ibland sätter vi in fler platser. Blir du utan plats, håll koll på anmälningssidan via länken för att se om anmälan öppnat på nytt.

Anmäl dig här till utbildningen Våld i ungas nära relationer våren 2021.

Utbildningen ges digitalt via Teams. Länk och instruktioner skickas ut någon dag innan utbildningsstart.

Målgrupp: Du som arbetar i Göteborgs Stad eller Dialogas avtalskommuner och som jobbar med våld och/eller med ungdomar och som vill veta mer om ungdomars utsatthet för våld.

Kontakt på Dialoga: kajsa.bogren@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2021-01-07 11:31