Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer

Bild med ansikte och texten Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning - Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer.

OBS! Utbildningen är inställd med anledning av Covid-19 och behovet av att begränsa sociala kontakter.

Annika Eklund Erikson är socionom och leg.psykoterapeut och har lång erfarenhet av arbete på Kriscentrum för kvinnors samtalsmottagning. Anna Olbers, socionom och psykoterapeut, har under lång tid arbetat på Kriscentrum för kvinnors samtalsmottagning och arbetar numera som utvecklingsledare på Dialoga. Tillsammans har de författat skriften ”Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer”.

Under denna halvdagsutbildning får vi ta del av arbetets centrala idé – att ge ett bemötande som underlättar återtagandet av trygghet och självaktning. Utbildarna beskriver och exemplifierar verktyg som är verksamma för att bistå kvinnor att lämna en livssituation präglad av kontroll, hot och våld. Vi får också exempel på hur vi som yrkesverksamma kan vara behjälpliga i återhämtningsprocessen efter våldsutsatthet.

Välkommen!

OBS - INSTÄLLD Tid: 27 mars kl 9-12

Med anledning av Covid-19 och behovet att begränsa sociala kontakter ställer Dialoga in denna utbildning.
Du som har haft plats på utbildningen får mejl med mer information.

I väntan på att Dialoga ska kunna ge utbildningar igen, kan du gå olika webbutbildningar som andra myndigheter tagit fram:
https://www.nck.uu.se/kunskapsbanken/webbstod-for-kommuner/utbildning-moter-valdsutsatta/webbkurs-om-vald/

http://www.hedersfortryck.se/yrkesverksamma/webbutbildning-om-hedersrelaterat-vald-och-fortryck/

Kontakt på Dialoga: marita.solveig.johansson@socialresurs.goteborg.se

Vill du läsa rapporten hittar du den här>>>


Senast uppdaterad: 2020-03-23 13:38