Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer

Bild med ansikte och texten Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning - Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer.

En utbildning om gensvarets betydelse för trygghet och självaktning i arbetet med kvinnor som upplevt våld i nära relationer.

Annika Eklund Erikson är socionom och legitimerad psykoterapeut och har lång erfarenhet av arbete på Kriscentrum för kvinnors samtalsmottagning. Anna Olbers, socionom och psykoterapeut, har också lång erfarenhet av att arbeta på Kriscentrum för kvinnors samtalsmottagning. Tillsammans har de författat skriften ”Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer”.

Under denna halvdagsutbildning får vi ta del av arbetets centrala idé – att ge ett bemötande som underlättar återtagandet av trygghet och självaktning. Utbildarna beskriver och exemplifierar verktyg som är verksamma för att bistå kvinnor att lämna en livssituation präglad av kontroll, hot och våld. Vi får också exempel på hur vi som yrkesverksamma kan vara behjälpliga i återhämtningsprocessen efter våldsutsatthet.

Praktisk information

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner samt inom ideella organisationer , som i sitt arbete träffar våldsutsatta kvinnor. 

Anmälan vårterminen 2022

Omgång 2
Datum och tid: 2 juni kl. 9-12
Plats: Göteborgs stadsmuseum, Norra hamngatan 12, Göteborg. Utbildningen ges inte digitalt, om restriktionerna utifrån covid-19 ändras ställs utbildningen in.
Anmälan: Anmäl dig här till Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer, omgång 2 VT22

Dialogas utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta finns en reservlista kopplat till anmälningssystemet. För att den ska fungera är det viktigt att avanmäla sig vid förhinder!

Kontakt på Dialoga: marita.solveig.johansson@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-05-16 14:29