Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer

Bild med ansikte och texten Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning - Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer.

En utbildning om gensvarets betydelse för trygghet och självaktning i arbetet med kvinnor som upplevt våld i nära relationer.

Under denna halvdagsutbildning får vi ta del av den centrala idén – att ge ett bemötande som underlättar återtagandet av trygghet och självaktning.

Utbildarna beskriver och exemplifierar verktyg som är verksamma för att bistå kvinnor att lämna en livssituation präglad av kontroll, hot och våld. Vi får också exempel på hur vi som yrkesverksamma kan vara behjälpliga i återhämtningsprocessen efter våldsutsatthet.

Utbildare är Annika Eklund Erikson, socionom och legitimerad psykoterapeut och Anna Olbers, socionom och psykoterapeut. De har båda lång erfarenhet av arbete på Kriscentrum för kvinnors samtalsmottagning. Tillsammans har de författat skriften

Praktisk information

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och Kompetenscentrum om våld i nära relationers avtalskommuner samt inom ideella organisationer, som i sitt arbete träffar våldsutsatta kvinnor. 

Datum och tid: 2 december kl. 9-12.
Plats: Dialoga, Gårdavägen 1, Göteborg.

Anmälan

Anmäl dig här till Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer, HT-22.

Våra utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta finns en reservlista kopplat till anmälningssystemet. För att den ska fungera är det viktigt att avanmäla sig vid förhinder!

Kontakt: dialoga@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-11-21 16:28