Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildning för utbildare

Händer som jobbar med postit-lappar
Fotograf: Bildbyrån Scandinav

Kompetenscentrum om våld i nära relationer erbjuder en utbildning för utbildare riktad till kommunanställda som vill lära sig utbilda om våld i nära relationer.

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar i våra avtalskommuner eller i Göteborgs Stad. Du har redan kunskaper om våld i nära relationer och du har ett uppdrag att utbilda i din organisation.

Under fyra utbildningstillfällen fördjupar sig deltagarna i frågor om våld och utvecklar färdigheter att själv planera och genomföra utbildningar i ämnet våld i nära relationer.

Du måste kunna delta vid samtliga fyra tillfällen för att få en plats. Antalet platser är begränsade och fördelas av Dialoga. 

Praktisk information

När nya utbildningsdatum blir aktuella publiceras det här.

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och i våra avtalskommuner. Du har redan kunskaper om våld i nära relationer och du har ett uppdrag att utbilda i din organisation.

Anmäl dig till: maria.sondergaard@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-11-21 16:40