Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildning för utbildare

Händer som jobbar med postit-lappar
Fotograf: Bildbyrån Scandinav

Kompetenscentrum våld i nära relationer erbjuder en utbildning för utbildare riktad till kommunanställda som vill lära sig utbilda om våld i nära relationer.

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar i våra avtalskommuner eller i Göteborgs Stad. Du har redan kunskaper om våld i nära relationer och ett uppdrag att utbilda i din organisation.

Under fyra utbildningstillfällen fördjupar sig deltagarna i frågor om våld och utvecklar färdigheter att själv planera och genomföra utbildningar i ämnet våld i nära relationer.

Du måste kunna delta vid samtliga fyra tillfällen för att få en plats. Antalet platser är begränsade och fördelas av Kompetenscentrum våld i nära relationer.

Anmälningslänk till respektive utbildningsomgång hittar du nedan. För att anmäla dig behöver du skapa ett konto. Har du redan ett konto behöver du logga in innan du anmäler dig. Medarbetare i Göteborgs Stad behöver inte skapa konto, då anmälan sker i utbildningsportalen. 

Praktisk information

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och i våra avtalskommuner. Du har redan kunskaper om våld i nära relationer och ett uppdrag att utbilda i din organisation.

Datum och tid: 

4 tillfällen (två heldagar och två halvdagar).

19/9 09.00-16.00 

20/9 09.00-12.00 

11/10 09.00-12.00  

17/11 09.00-16.00

Plats: Burgårdens konferenscenter Skånegatan 20, lokal Don Juan.​ 

Anmälan för avtalskommuner: Anmäl dig genom att skapa ett konto eller logga in i Utbildningsportalen. 

Anmälan för medarbetare i Göteborgs Stad: Anmäl dig i Utbildningsportalen.
 

Frågor om utbildningen: stina.birgegard@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2023-06-27 13:44