Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Basutbildning om våld i nära relationer

Sex personer sitter runt ett bord och har en genomgång.
Fotograf: Peoplecreations - Freepik.com

En basutbildning med syftet att höja kunskapsnivån och att stärka personal som i arbetet möter barn och vuxna som lever med våld i nära relationer.

Syftet med utbildningen är att höja kunskapsnivån och att stärka personal som i arbetet möter barn och vuxna som lever med våld i nära relationer. Vid kurstillfällena, som omfattar två halvdagar, varvas föreläsningar med diskussioner. 

Utbildningens innehåll

  • Att arbeta mot våld i nära relationer
  • Våldets uttrycksformer och konsekvenser
  • Att synliggöra våld
  • Skydd, stöd och bemötande

Anmälan hösten 2022

Basutbildningen omfattar två halvdagar och ges i fyra omgångar under hösten. Du anmäler dig till en av omgångarna. Anmälningslänk till respektive utbildningsomgång hittar du nedan. För att se aktuellt bokningsläge måste du klicka på utbildningens anmälningslänk.

Våra utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta finns en reservlista kopplat till anmälningssystemet. För att den ska fungera är det viktigt att avanmäla sig vid förhinder!

Basutbildning 4
Dag 1 23 november kl. 9-12
Dag 2 30 november kl. 9-12
Här anmäler du dig till Basutbildning 4.

Praktisk information

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner.

Plats: Dialogas lokal, Gårdavägen 1, Göteborg.

Kontakt: dialoga@socialcentrum.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2022-11-21 16:26