Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar

Person som sitter runt ett bord och skriver.

Här hittar du våra utbildningar med information om hur du anmäler dig. Utbildningarna riktar sig främst till dig som är anställd i Göteborgs Stad samt i Dialogas avtalskommuner och är kostnadsfria för dessa kommuner. Samtliga av Dialogas utbildningar bygger på kunskaps och- evidensbaserade material.

Våld i nära relationer och hedersrelaterat våld tar inte paus under samhällskriser som Covid-19. Det gör inte heller Dialogas utbildningsinsatser. Kompetensutvecklingen fortsätter, anpassad utifrån restriktionerna med anledning av Covid-19. Under rådande situation erbjuder vi utbildningar i digitalt format.

Vi följer folkhälsomyndighetens och Göteborgs Stads rekommendationer kontinuerligt, läget kan komma att ändras. Håll utkik här på vår webbsida eller följ oss på Facebook - valdinararelationer.se för de senaste uppdateringarna.

Om din arbetsgrupp är i behov av konsultation eller fortbildning, ta kontakt med Dialoga för att diskutera vad vi kan erbjuda just er.

Du hittar information om våra uppdragsutbildningar på sidan Uppdragsutbildningar.

Information om konsultation hittar du på sidan Konsultation.

Utredning i ärenden gällande hedersvåld

En utbildning som syftar till att fördjupa kunskaperna om hedersvåld och i utredningsarbetet. Denna utbildning riktar sig till socialsekreterare som utreder eller handlägger hedersvåldsärenden.

Uppdragsutbildningar

På uppdrag av verksamheter inom Göteborgs Stad och våra avtalskommuner kan Dialoga erbjuda uppdragsutbildningar, utifrån era önskemål.

Senast uppdaterad: 2021-03-18 10:59