Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar

Person som sitter runt ett bord och skriver.

Här hittar du våra utbildningar med information om hur du anmäler dig. Utbildningarna riktar sig främst till dig som är anställd i Göteborgs Stad samt i Dialogas avtalskommuner och är kostnadsfria för dessa kommuner. Samtliga av Dialogas utbildningar bygger på kunskaps och- evidensbaserade material.

Från oktober 2021 återgår Dialoga till fysiska utbildningar, i så stor utsträckning som det är möjligt. Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens och Göteborgs Stads rekommendationer gällande covid-19 och läget kan komma att ändras. Håll utkik under respektivet utbildning för de senaste uppdateringarna.

Om din arbetsgrupp är i behov av konsultation eller fortbildning, ta kontakt med Dialoga för att diskutera vad vi kan erbjuda just er.

Du hittar information om våra uppdragsutbildningar på sidan Uppdragsutbildningar.

Information om konsultation hittar du på sidan Konsultation.

Uppdragsutbildningar

På uppdrag av verksamheter inom Göteborgs Stad och våra avtalskommuner kan Dialoga erbjuda uppdragsutbildningar, utifrån era önskemål.


Senast uppdaterad: 2021-11-25 15:46