Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar

Person som sitter runt ett bord och skriver.

Här hittar du våra utbildningar med information om hur du anmäler dig. Utbildningarna riktar sig främst till dig som är anställd i Göteborgs Stad samt i Dialogas avtalskommuner och är kostnadsfria för dessa kommuner.

Våld i nära relationer tar inte paus under samhällskriser som Covid-19. Det gör inte heller Dialogas utbildningsinsatser. Kompetensutvecklingen fortsätter, anpassad utifrån restriktionerna med anledning av Covid-19. Under rådande situation erbjuder vi utbildningar i mindre format och webbinarier. Samtliga av Dialogas utbildningar bygger på kunskaps och- evidensbaserade material. 

Om din arbetsgrupp är i behov av konsultation eller fortbildning, ta kontakt med Dialoga för att diskutera vad vi kan erbjuda just er.

Vi följer folkhälsomyndighetens och Göteborgs Stads rekommendationer kontinuerligt, läget kan komma att ändras. Håll utkik här på vår webbsida eller följ oss på Facebook valdinararelationer för de senaste uppdateringarna.


Senast uppdaterad: 2020-10-05 08:50