Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar

Person som sitter runt ett bord och skriver.

Här hittar du våra utbildningar, med information om hur du anmäler dig. Utbildningarna riktar sig främst till dig som är anställd i Göteborgs Stad samt i våra avtalskommuner och är kostnadsfria för dessa kommuner.

Om din arbetsgrupp är i behov av konsultation eller fortbildning, ta kontakt med oss för att diskutera vad vi kan erbjuda just er.

Utöver öppna utbildningar erbjuder Kompetenscentrum om våld i nära relationer också uppdragsutbildningar, utifrån din verksamhets specifika behov.

Information om konsultation hittar du på sidan Konsultation.

Från och med hösten 2022 erbjuds öppna utbildningar och uppdragsutbildningar med fokus på hedersrelaterat våld av Regionalt stödcentrum heder. Information finns på Regionalt stödcentrum heders hemsida.

Uppdragsutbildningar

På uppdrag av verksamheter inom Göteborgs Stad och våra avtalskommuner kan vi erbjuda uppdragsutbildningar, utifrån era önskemål.


Senast uppdaterad: 2022-11-21 15:25