Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Konferenser, seminarier och föreläsningar

En mikrofon fram en föreläsningssal.
Fotograf: Freepikcom: Janoon028

Här hittar du information om konferenser, seminarier och föreläsningar som Dialoga anordnar.

Dialoga anordnar konferenser, seminarier och föreläsningar om våld i nära relationer samt hedersrelaterat våld och förtryck. Några aktiviteter är årligen återkommande för att uppmärksamma viktiga dagar. Andra aktiviter är engångserbjudande, så håll ett öga på denna sida då vi uppdaterar den med aktuella aktiviteter.

Observera att de flesta av våra arrangemang riktar sig till medarbetare i Göteborgs Stads och Dialogas avtalskommuner, men det kan finnas undantag, så läs informationen om målgrupp under varje aktivititet

Webbkonferens 25 november - Det könsspecifika våldet

Varmt välkommen till 2021 års webbkonferens på FN:s internationella dag för avskaffandet av våld mot kvinnor. I år uppmärksammar vi det könsspecifika våldet. Konferensen är ett samarbete mellan Dialoga, VKV och Länsstyrelsen Västra Götaland.

Webbkonferens 9 december - Hedersrelaterat våld och förtryck

Välkommen på en webbsänd konferens om hedersrelaterat våld och förtryck, där goda exempel på framgångsrikt arbete i Göteborg presenteras, samt en historisk tillbakablick. Avslutningsvis får vi ta del av en personlig berättelse om hur det kan vara att leva i en hederskontext.


Senast uppdaterad: 2021-11-25 15:56