Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Webbinarium 5 oktober: Hur drabbas barn av våld och andra traumatiserande händelser?

1 januari blev Barnkonventionen lag i Sverige och Dialoga har Fokusår Barn 2020. Med anledning av Internationella Barndagen, 5 oktober, anordnar Dialoga ett seminarium med fokus på barns våldsutsatthet.

Tidigt i våras anordnade Dialoga denna föreläsning och den blev då snabbt fullbokad! Nu har vi möjlighet att återigen erbjuda föreläsningen, i form av ett webbinarium.

Med anledning av Internationella Barndagen 5 oktober anordnar Dialoga ett webbinarium med fokus på barns våldsutsatthet. VGR Barnskyddsteam, inleder förmiddagen med en presentation av sitt arbete. Föreläser gör Elisabeth Nord, legitimerad psykoterapeut vid Rädda Barnens Centrum för stöd och behandling.

Innehåll:

  • Barns utsatthet kopplat till våld
  • Våldets konsekvenser
  • Att tala med barn och ungdomar om svåra händelser
  • Om bemötande – traumamedveten omsorg

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner, som i sin verksamhet möter barn, unga och familjer.

Tid: 5 oktober kl. 08.30-12.00

Plats: Via länk. Länken skickas 30 september. 

Anmäl dig senast 28 september vi länken här>>>

Kontakt: Linda Hansson, utvecklingsledare mot hedersrelaterat våld och förtryck, Social resursförvaltning, telefon 031-367 91 51, e-post linda.hansson@socialresurs.goteborg.se

Vill du skriva ut inbjudan hittar du den här>>>


Senast uppdaterad: 2019-12-19 10:23