Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Föreläsning 12 juni: Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer

Bild med ansikte och texten Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning - Att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer.

Annika Eklund Erikson och Anna Olbers arbetar sedan många år på Kriscentrum för kvinnors samtalsmottagning. Tillsammans har de författat skriften ”Gensvarets betydelse för trygghet och självaktning – att arbeta med kvinnor som upplevt våld i nära relationer”.

Under denna förmiddagsföreläsning får vi ta del av arbetets centrala idé – att ge bemötande som underlättar återtagandet av trygghet och självaktning.

Föreläsarna beskriver och exemplifierar verktyg som är verksamma för att bistå kvinnor att lämna en livssituation präglad av kontroll, hot och våld. Vi får också exempel på hur vi som yrkesverksamma kan vara behjälpliga i återhämtningsprocessen efter våldsutsatthet.

Välkommen!

Tid: 12 juni kl 9-12
Plats: Dialoga, Gårdavägen 1, Göteborg
Målgrupp: Du som i ditt arbete möter våldsutsatta personer och är medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner.

Anmäl dig här>>>

Observera: Dialoga förbehåller sig rätten att bestämma över hur platserna fördelas utifrån arbetsplats och behov. 

Kontakt på Dialoga: anna.olbers@socialresurs.goteborg.se

Vill du läsa rapporten hittar du den här>>>


Senast uppdaterad: 2019-05-20 09:43