Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Basutbildning om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld för elevhälsa och skolpersonal

En basutbildning som riktar sig till medarbetare inom skola och elevhälsa.

Denna utbildning omfattar en heldag och ger dig baskunskaper om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld. Syftet är att du ska få större kunskap om hur barn påverkas av våld och bli tryggare i att se barns utsatthet och ta emot deras berättelse.

Beroende på vilken yrkesroll du har ser ansvaret olika ut, men alla vi vuxna har en skyldighet att agera när vi får kännedom om att ett barn är utsatt för våld. Alla barn har rätt till en uppväxt fri från våld.

Praktisk information:

Tid: fredag 23 april kl. 9-16.

För att se aktuellt bokningsläge måste du klicka på anmälningslänken nedan. Dialogas utbildningar är efterfrågade och blir snabbt fullbokade. Ibland blir det dock avbokningar och ibland sätter vi in fler platser. Blir du utan plats, håll koll på anmälningssidan via länken för att se om anmälan öppnat på nytt.

Anmäl dig här till utbildningen Basutbildning om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld för elevhälsa och skolpersonal.

Utbildningen ges digitalt via Teams. Länk och instruktioner skickas ut någon dag innan utbildningsstart.

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och i Dialogas avtalskommuner inom elevhälsa och skola. 

Kontakt på Dialoga

maria.sondergaard@socialcentrum.goteborg.se 

soleyman.ghasemiani@socialcentrum.goteborg.se 


Senast uppdaterad: 2021-03-11 12:37