Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Dialoga - kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld

Dialoga arbetar utifrån visionen "allt våld i nära relationer och hedersrelaterat våld ska upphöra". På den här sidan kan du läsa om våra uppdrag och vad vi kan erbjuda för kompetensutveckling.

Vad är Dialoga?

Dialoga är ett kompetenscentrum som erbjuder kompetenshöjande aktiviteter inom området våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtryck. Den kompetensutveckling Dialoga ger bygger på kunskapsbaserat och evidensbaserat material.

Vi vänder oss främst till medarbetare i Göteborgs Stad. Vi har också avtal med ett antal kommuner i GR-området, vars medarbetare kan ta del av våra erbjudanden. Vill du veta vilka våra avtalskommuner är finns den informationen via länken här.

Dialoga samordnar Göteborgs Stads arbete mot våld i nära relationer och stadens arbete mot hedersrelaterat våld och förtryck.

Dialogas mål är att alla medarbetare ska ha en god kunskap om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtryck. Syftet är att alla som lever med våld i nära relationer eller hedersrelaterat våld, får hjälp, stöd och skydd utifrån sina individuella behov.

Dialogas uppdrag

För att höja kunskapsnivån om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld och förtryck bland anställda i kommunerna har Dialoga i uppdrag att:

  • Erbjuda kompetenshöjande aktiviteter
  • Erbjuda konsultation 
  • Stärka samverkan  

Senast uppdaterad: 2021-12-17 09:18