Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Göteborgs Stads kompetenscentrum om våld i nära relationer

På den här sidan kan du läsa om vår målsättning och vilka vi vänder oss till.

Kompetenscentrum om våld i nära relationer är en kommunal resurs och erbjuder dig som vill ha stöd och utveckling i ditt arbete mot våld i nära relationer:

  • Kompetensutveckling
  • Konsultation

Målsättningen är att medarbetare i våra avtalskommuner och i Göteborgs Stad ska ha en god kunskap om våld i nära relationer. Detta för att alla som lever med våld i nära relationer, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder, ska få hjälp, stöd och skydd utifrån sina individuella behov.

​Vi vänder oss främst till medarbetare i Göteborgs Stad samt de kommuner i GR-området som har avtal med oss och vars medarbetare kan ta del av våra erbjudanden. Vill du veta vilka våra avtalskommuner är finns den informationen via länken här.


Senast uppdaterad: 2022-11-21 16:36