Unga, sex och internet - fördjupad utbildning

Ungdomsstyrelsen fortsätter under 2012 med sin utbildning kring ungas liv på nätet. Tre gånger tre dagar i Stockholm, Göteborg och Västerås. Landets främsta experter i en unik utbildning.

Att lägga ut bilder på nätet är vardagskommunikation för de flesta unga. Men ibland gör ungdomar saker som de senare ångrar. De lägger ut ”sexiga” bilder av sig själva och sina kompisar, de berättar personliga saker och kan inte alltid överblicka följderna. En del ungdomar säljer sexuella tjänster.

Hur vanligt är det att ungdomar råkar illa ut på nätet? Hur ser de på sitt eget och andras nät-beteende? Vad betyder nätet som arena för sexuella kontakter?

Vi vänder oss till dig som har en operativ eller samordnade roll inom skola, socialtjänst eller fritidsverksamhet och som vill fördjupa dina kunskaper. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och kan arbeta förebyggande med ett nytt förhållningssätt.

Kursen genomförs som internat i tre delar. Start med lunch dag 1, avslutning med lunch dag 3. Kvällsprogram under minst en av dagarna.

Datum: 14-16 maj, 3-5 september, 12-14 november
Plats: Nya Varvet Göteborg
Kursavgift: 6 000 kr + moms. Obs! Ta med upp till två kollegor för halva priset - 3 000 kr + moms per person.

Mer information och anmälan


Utskriftsversion Utskriftsversion

uiqt|wB&livqmt5kmlmzjmzoH%vozmoqwv5{mlivqmt5kmlmzjmzoH%vozmoqwv5{m