Pappor som är våldsamma – kan de vara tillräckligt bra föräldrar?

Dialoga inbjuder till en föreläsning med:

Marius Råkil  -  Chef för Alternativ til Vold, ATV, Norge, specialist i klinisk psykologi

Tisdag 6 april, kl. 13.15 – 16.30

Plats: Folkets Hus, Asperösalen, Göteborg.  Folkets Hus ligger vid Järntorget/Olof Palmes Plats. Spårvagn eller buss tar 10 min från Centralstationen/Drottningtorget.

ATV startade för 22 år sen sitt arbete med våldsamma män. De senaste 10 åren har de också mött våldsamma kvinnor, våldsutsatta kvinnor - och barn.
Barnperspektivet har bidragit till att vår behandlingsmetod nu förhåller sig till det faktum att de flesta av våra manliga klienter er både våldsamma och pappor.
Föreläsningen beskriver hur arbetet med männen som pappor har blivit en integrerad del av våldsbehandlingen och tänkandet om våldet i familjen.

Föreläsningen riktar sig till alla som i sitt arbete kommer i kontakt med, eller som har ett ansvar för familjer med våld, ex vis arbetar med utredningar om barn i vårdnadstvister, barn som far illa och familjestöd. 

Fika ingår.

Kostnad: För kommunanställda i Dialogas kommuner utgår ingen avgift.
Se www.valdinararelationer.se
För övriga: 400 kr/deltagare.

Anmälan senast 23 mars genom e-post till:  .
I anmälan anges namn, arbetsplats samt e-postadress.
För er som har att betala deltagaravgift, v g ange fakturadressen i anmälan. För anmälda som ej deltar debiteras en administrationsavgift på 200 kr/deltagare.

Mer information: Göran Lindén, Dialoga, tel: 070-27 60 915 eller  

Välkomna!


Utskriftsversion Utskriftsversion

uiqt|wBuizqi5uituH{wkqitzm{}z{5ow|mjwzo5{muizqi5uituH{wkqitzm{}z{5ow|mjwzo5{muiqt|wBowziv5tqvlmvH{wkqitzm{}z{5ow|mjwzo5{mowziv5tqvlmvH{wkqitzm{}z{5ow|mjwzo5{muiqt|wB&livqmt5kmlmzjmzoH%vozmoqwv5{mlivqmt5kmlmzjmzoH%vozmoqwv5{m